Foto: Malte Bülow Petersen

Vil du fange Aarhus Kammerorkester live?Se kommende koncertdatoer i kalenderen.

Koncerter

Skal vi starte et band?

Starten på Aarhus Kammerorkester var, at dirigent Magnus Plejdrup spurgte nogle studiekammerater, om de ville være med til at starte et band. Et klassisk ensemble er måske ikke det, der dukker op på nethinden hos de fleste, når de hører netop de ord, men hvorfor egentlig ikke? Et band spiller selvfølgelig som regel rytmisk musik, men ordet dækker vel egentlig bare over en gruppe personer, der mødes og spiller musik sammen. Det var netop hensigten med Aarhus Kammerorkester i begyndelsen.

Dirigent, stifter og kunstnerisk leder Magnus Plejdrup, som sammen med Johanne Sofie Bech Madsen er en af to dirigenter for Aarhus Kammerorkester.

Foto: Presse

Gå ikke glip af seneste nyt!Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.

Nyhedsbrev

Klassisk musik til masserne

Ensemblet blev en måde at skabe socialt samvær samtidig med, at de medvirkende musikere fik spillet en masse kammermusik, og Magnus kunne øve sig på at dirigere. Med tiden er arbejdet i ensemblet blevet stadig mere ambitiøst, og Aarhus Kammerorkester har, som tidligere nævnt, uropført flere værker og arbejder aktivt for at formidle den klassiske musik til en bredere målgruppe gennem videoprojektet ’Bag om Musikken’.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Foto: Presse